Då må dere stålsette dykk, TeamRosablogg byr på luka for 6. desember.

I dag dagen som Nederlender virkeleg elsker, dette er fordi at det er St. Nicolas gav bort nokre gaver. I alle År har julekalenderen som TeamRosablogg redaksjonen har holdt ikkje hatt ein sokk på 6. desember for då skal ein setje fram skoa sine slik at St. Nicolas kan fylle dei med gåver.
Dette er litt sånn reservejulaften, berre med rasistiske nisse hjelparar. Ikkje julaften, men i desember og like kult.
I den anledning har vi valgt å presentere reservedekk, her ved Den Røde Baron.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Reserve dekket er liksom bilen si forundringspakke og faktisk det utstyret med mest spenning kring. Dette er noko alle som har måtte bytte dekk på bilen veit at det er nokre spørsmål ein mål stille seg når ein punkterer og burde bytte dekk:

Har bilen reservedekk? Dette spørsmålet er faktisk veldig basic, men i vore tider der stil og outfits vert nedprioritert for billige Kina løysingar, så er faktisk ikkje reserve dekk like sikkert tilbehør til bilen som tak.
Kor er reservedekket? TeamRosablogg ser seg som særs bilkyndige, men dette er faktisk eit reelt spørsmål som fort kan resultere i problema over.

Er reservedekket egna til vinterføre? No shit Sherlock, med mindre det er sumarføre og ikkje eit snøfnugg i korkje sikte eller horoskopa så er det eit sumardekk du har.

Er reservedekket i god stand? Vel, TeamRosablogg vil seie at du som bileigar burde har skjekka dette, og gjerne vald ein bil der reservedekket stundom dukkar opp slik at det er naturleg å inspisere.

Siste og kanskje mest forunderlege spørsmål: Her burde det vore eit reservedekk, kvifor er det ikkje det?

Med den tek vi oss fridommen til å minne alle på at om du kjøpar ein Land Rover så slepp du mange av problema over, berre sjå på eit anna bilete av Baronen under.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Advertisement