Sveits er eit alpeland som ligg midt i mellom-europa. Her bur folk absolutt alle stader og der ingen skulle tru at nokon kunne bu ville hatt problem med å finne ein såpass forlatt at sveitserne ville ta seg bryet med å sjå programmet.
Sveits er forresten landet der fjell, dalar, sko og sjokoladeplater gjerne er laga av sjokolade. Under kan dere sjå korleis nokon av dei stilige sjokoladetinga som ein stadig kan møte på i Sveits.

Teamrosablogg anbefaler at ein går over til sjokoladesko, då ingrediensane gjer underveker med huden på føtene. Me i Teamrosablogg ser dessverre at det er ein rekkje sjokoladesko der ute som kan smelte i kontakt med huden, så sjå opp for dårlege produkt.

Teamrosablogg tek seg også seg tid til toppturar slik at ein får nytt den gode fjellufta, ein godt døme på ein topp som er verd ei vitjing er Rothorn. Her er fjelllufta så tynn at sugerøyr er tingen for å få ho i seg. For å komme opp på Rothorn tok med tog frå Brienz, Jarnbana her held seg framleis til smalspor og damplokomotiv.
Togvognane gjev lite luksus som toalett, servering, straumuttak og tekstiltrekk på setene, men som van med trikken i Bergen så var det fullt muleg å overleve turen.
Ellers var det heller lite dramatikk under turen bortsett frå eit ublidt møte med rushtrafikken i området.

Rushtrafikken i områda kring Rothorn og Brienz er ikkje like tett som i Bergen, men like irriterande.

Advertisement