TeamRosablogg er no på Speidertinget, her går ting for seg. Outfitsa er for det meste proletariatgrå skjorte med påsydde merker i forskjellige valører.Dettte syns vår sjefsredaktør Gunnar har ei noko kjedeleg framtoning. For å sprite opp denne proletariat gråmassen har me våre på catwalken og vist gram diverse oppspritande hovudpryd.
Under kan du sjå vår sjefsredaktør, vår budsjettansvarlege Fredrik Alexander og vår høgt akta krinsleiar Hege med oppspritande hovudplagg.

14924002_10157649051470153_2133406404_o

 

Dette bilete er eit samarbeidsprosjekt med ein liten organisasjon som kalte seg Nord2017, dei har også ein blogg så folk kan også sjekke ut denne. Som dere ser er catwalken som Nord2017 arrangerte plassert i Bodø, som dere kan sjå på bilete over har Bodø ein fantastisk natur.

Ellers så driver vi å diskuterer ein og anna ting, men ikkje noko særleg mykje å sei. For våre vante lesarar er det kanskje interesant å vite at ein av våre sponsporar og samarbeidspartnarar Christina Eide er på valg til noko her på tinget. Me i TeamRosablogg vil difor fremme: Christina for President.

Advertisement